Referenties

                              Referentie Mainport Barbershopsingers 2002-2010

Tatiana Mitrokhina is van 1 februari 2002 tot 1 februari 2010 als dirigent verbonden geweest aan het Rotterdamse mannenkoor ‘Mainport Barbershopsingers’. Dit koor zingt 4-stemmig a capella zgn. barbershop harmony, een variant op het close harmony genre.

Wij hebben Tatiana leren kennen als een zeer deskundige, betrokken dirigent. Iemand waarop je kunt rekenen. Zij werkte met veel passie en inzet aan het verbeteren van de kwaliteit van het koor. Er was sprake van een goede wisselwerking met de zangers en het bestuur. 

Tijdens de repetities en bij optredens is zij best veeleisend: zij bereidt de repetities en optredens goed voor, dat verwacht ze ook van de zangers. Zonder daarbij de goede sfeer uit het oog te verliezen.

Tijdens optredens is zij het visitekaartje van het koor:  zelfverzekerd, charmant en goed gekleed. Vanuit het publiek is er altijd waardering voor Tatiana.

Tijdens haar 8 jaar durende dirigentschap is het koor gegroeid van circa 30 zangers naar ruim 50 zangers. Ook op de nationale ranglijst van de DABS, de landelijke organisatie van barbershopkoren, is het koor gestegen qua scores in de categorie Music, Singing en Presentation. 

Mainport Barbershopsingers bewaren goede herinneringen aan de samenwerking met Tatiana.

 

Cees Esbach                                                     

Vice voorzitter  www.barbershopsingers.nl 
 
 
 
                                                             Referentie Amir Grabic
 
 
 
 
 
Bij mijn eerste les lukte het mij niet eens om een toon te vinden of vast te houden. Aangezien ik van plan was om keihard te oefenen, heeft Tatjana mij met de nodige hulp geweldig ondersteund. Harde werkers zullen bij haar zeker tevreden zijn.

 
Referentie Alexandra de Raaij 


Zoek je iemand die je inspireert en je die je helpt om het beste uit jezelf naar boven te halen? Dan ben je bij Tatiana aan het juiste adres. Maar wat ik misschien nog wel belangrijker vind is dat ze ook altijd eerlijk zal zeggen wanneer iets niet goed (genoeg) is. Een eerlijke mening en daarna uiteraard de kundigheid om je wel zo ver te krijgen dat het goed is! Niet allen qua techniek maar ook qua tekstbeleving en hoe je het lied overbrengt zal zij je helpen. De zanglessen bij Tatiana waren altijd hard werken. En wanneer je hard werkt en jezelf inzet zal zij ook alles inzetten om je te helpen. Dus op zoek naar inspirerende zangles van een gedreven docente? Zoek niet verder!
 

 


   

 UA-45362138-1